Jaarlijkse open dag bij Vogelhospitaal Naarden

10 juni.- Elke tweede zondag van juni is het open dag bij het Vogelhospitaal Naarden! Zondag 10 juni zijn alle inwoners van het Gooi, de Vechtstreek en de Flevopolder en andere nieuwsgierigen welkom bij het Vogelhospitaal. De open dag is bij uitstek geschikt om een kijkje achter de schermen te nemen en de vele honderden, voornamelijk jonge, vogeltjes te bekijken. 

Als vanouds kunnen bezoekers een vogelvaartocht maken, rondkijken op de natuurmarkt en natuurlijk genieten van al het moois dat het Vogelhospitaal te bieden heeft. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht; zij zullen zich geen moment vervelen. 

Kinderbingo

Sinds een aantal jaren krijgen bezoekers de kans om de ‘gouden’ eieren te vinden in het spel ‘de kip met de gouden eieren’, een tombola in een leuk jasje. Ter ere van het zestigjarig bestaan vorig jaar hebben we in 2017 de kinderbingo in het leven geroepen. Dit bleek zo’n succes, dat we dit jaar opnieuw een aparte tombola voor de kinderen hebben, met speciale kinderprijzen!

De prijzen in deze tombola’s zijn ter beschikking gesteld door regionale ondernemers met een hart voor de natuur in de regio. Het Vogelhospitaal zoekt nog een paar ondernemers die iets uit hun assortiment ter beschikking willen stellen voor dit spel. Heeft u iets over voor de vogels? Bel dan met het hospitaal: 035-6945658.

Vrijwilliger worden

Het Vogelhospitaal draait al jaren op vrijwilligers. Daarnaast is het bij uitstek een geschikte plek om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt te heractiveren. Loopt u al een tijdje met het idee iets te willen doen voor de natuur in onze regio? Kom dan zeker even naar deze open dag en meld u aan voor een meeloopdag. Bij ons vindt u een veilige en prettige werkomgeving waar u rustig weer kennis kunt maken met het werkzame leven.

Deze open dag is een aanrader voor het hele gezin. De opbrengsten van de dag komen geheel ten goede aan het verzorgen van onze gevederde vrienden. U bent zondag 10 juni 2018 welkom op de Burgemeester Jur. Visserlaan 1 te Naarden vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Het Vogelhospitaal hoopt u te mogen begroeten op een hopelijk mooie zonnige dag!

 Ga terug

Publicatie datum: 10-6-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Vechten voor zelfstandigheid. Juist nu !!

12 juli.- Het wordt er allemaal niet duidelijker op. De minister vertraagt de besluitvorming over fusie. De een legt het uit dat dit vooral betekent dat de koers wordt verlegd naar het faciliteren van&  Lees verder

[Kijk op Laren]

Een mooie start

8 juli.- Dit is niet mijn eerste column in het Larens Journaal, maar wel als nieuwbakken wethouder. “Ik ben blij, trots en nederig”, zei Femke Halsema, de nieuwe burgemeester van Amster  Lees verder

[Het weer in Laren]

20°Cdi
18°Cwo
15°Cdo
15,5°Cvr

[Opinie]

Gerrit Jaspers column Bomen in de Gooi en Eemlander : Ons GNR

24 juli.- Colummist Gerrit Jaspers schrijft wekelijks in de Gooi- en Eemlander over groene zaken. Soms gebeuren er dingen waar je haren van te berge rijzen. Niet bij iedereen, want er  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (27)

10 aug.-  Vakantie  is ook een tijd om je door die stapel inmiddels aangeschafte, maar ongelezen boeken te slaan uit Annelies’ Larense Boekhandel. Bovenop;  ‘De schepping van een aards paradijs, Piet Mondriaan 1919-1933’,  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]