Uber taxi nu ook In Het Gooi

13 okt.- Onze (studerende) kinderen weten niet beter en in de grote steden maken we ook zelf regelmatig gebruik van de inmiddels bekende taxidienst Uber. Dat kan sinds kort ook in het Gooi. De Huizensetaxichauffeur Philip Kenter biedt deze handige dienst nu aan als Uber Taxi Gooi, onder de Uber X variant: de voordeligste. Hij is 24/7 beschikbaar. Uber Taxi Gooi is, net als alle andere Uber Taxi’s, een officieel taxibedrijf dat voldoet aan alle wettelijke eisen, vergunningen en opleidingen.

Ik Kom!
 
Je kunt een Uber Taxi bestellen met je smartphone. Registreer jezelf eerst op de Uber app, die je kunt downloaden via de App Store of Google Playstore. Als je vervolgens de App opent, zie je op het kaartje de locaties van beschikbare taxi’s. Omdat de App jouw locatie kent, hoef je alleen maar je eindbestemming in te voren. Je krijgt dan meteen een prijsindicatie. Met een klik op de button is je Uber taxi besteld.
 
De taxi weet precies waar je bent dankzij het kaartje, dus je hoeft ook niet ingewikkeld te doen met adressen. Je ziet op je telefoon of de taxi er al aankomt en wie de chauffeur is, en je krijgt een smsje als je taxi is gearriveerd.
Omdat het nummer van je chauffeur zichtbaar is, kun je hem of haar ook nog eventueel bellen of een berichtje sturen.Betalen Via Je MobielWat ook zo handig bij Uber is,  is het betalingsverkeer. Je koppelt je creditcard aan je account en na de rit wordt het bedrag automatisch van je creditcard afgeschreven.
Uber werkt dus niet met contant geld. Maak je met meer personen gebruik van de Uber Taxi, dan kun je de prijs delen: via de App nodig je je vrienden uit om mee te betalen. Als zij dit verzoek accepteren, wordt het totaalbedrag over de verschillende creditcards verdeeld.Uber Taxi Philip KenterPhilip Kenter is, naast zijn seizoensgebonden werk als agent in Sport en Mode, vorig jaar gestart met zijn taxibedrijf in Huizen.
Een schot in de roos voor de sociale Philip: “Ik ontmoet steeds leuke mensen en heb prachtige gesprekken in mijn taxi. Het handige van Uber Taxi is dat ik mijn eigen tijden kan indelen. Mensen kunnen mij en mijn hybride taxi echter ook nog steeds op de reguliere manier inschakelen en vooraf reserveren. Dat gebeurt regelmatig als iemand bijvoorbeeld naar Schiphol wil. Dat kost bij mij ongeveer € 50,-.”
 
Philip Kenter is rechtstreeks te bereiken op 06-15325180.  
Bron: Gooische Tam Tam


 


 


Ga terug

Publicatie datum: 13-10-2017

[Laren in beeld]

[Column]

(N)iets doen loont enorm de moeite

13 okt.- Onkruid bestaat niet. Het is alleen maar een aanduiding voor planten die groeien op plekken waar we het liever niet hebben. Klaver in een weiland wordt gewaardeerd door boer en koe, maar die zelfde klaver wordt in gazons  Lees verder

[Kijk op Laren]

Laren blijft zelfstandig!

9 okt.- De Provincie Noord-Holland heeft ons dorp het voorlopige vertrouwen gegeven om zelfstandig te blijven. Dat betekent dat Laren, maar ook Blaricum en Eemnes een eigen bestuur kunnen houden met een eigen  Lees verder

[Het weer in Laren]

12°Czo
11°Cma
11°Cdi
11°Cwo

[Opinie]

Meer op menselijke maat gesneden

In de Gooi en eemlander een opiniestuk van Os­car Lo­pes Car­dozo, ge­pen­si­o­neerd oog­arts en  op­rich­ter van het Oog­zie­ken­huis Zon­ne­straal.Hij pleit in zijn stuk dat Tergooi groot genoeg kan zijn en heeft het de titel meegegeven : &  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Vakantie in Bretagne

8 okt.- Laren is een mooi dorpEens per jaar ruilen we Laren in Voor een andere plaatsNa zo&rsqu  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]