Filmladder Brinkhuis maand januari


Woensdag 3 januari 14.30 uurLionAustralië/Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk, 2016, Drama/Biografie, 120 minutenRegie: Garth DavisMet: Dev Patel, Rooney Mara en Nicole KidmanEen 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen, waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.Ontroerend regiedebuut met prachtrollen van Dev Patel en Nicole Kidman.

Tickets online bestellen: Lion 3 januari 14.30 uur
Woensdag 3 januari 19.30 uur
Woensdag 10 januari 14.30 uurRetour en BourgogneFrankrijk, 2017, Komedie/Drama, 113 minutenRegie: Cédric KlapischMet: Pio Marmai, Ana Girardot, Francois CivilEen uitgestrekt landgoed in de Bourgogne, inclusief wijngaard; geen verkeerde plek om te wonen. Toch is de jonge Jean er klaar mee in de opening van het lichtvoetige familiedrama Retour en Bourgogne. Hij wil meer zien en beleven, trekt de wijde wereld in en keert pas tien jaar later weer terug. Noodgedwongen, want zijn vader ligt op sterven. Hoewel hij onbewust misschien wel meer redenen heeft.

Tickets online bestellen: Retour en Bourgogne 3 januari 19.30 uur
Tickets online bestellen: Retour en Bourgogne 10 januari 14.30 uur
Woensdag 10 januari 19.30 uur
Woensdag 17 januari 14.30 uurThe CircleVerenigde Staten/Verenigde Arabische Emiraten, 2017, Drama/Sciencefiction, 110 minuten Regie: James PonsoldtMet: Tom Hanks, Emma Watson en Karen GillanEen jonge vrouw, Mae Holland, wordt ingehuurd voor een functie bij internetbedrijf 'The Circle'. Het bedrijf koppelt persoonlijke gegevens van klanten aan elkaar middels hun universele systeem, waardoor gebruikers een volledig eigen online identiteit krijgen in een tijd van beschaving en transparantie. Deze aanpak blijkt minder rooskleurig te zijn, wanneer persoonlijke gegevens in de verkeerde handen terechtkomen. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Dave Eggers.

Tickets online bestellen: The Circle 10 januari 19.30 uur
Tickets online bestellen: The Circle 17 januari 14.30 uur
Woensdag 17 januari 19.30 uur
Woensdag 24 januari 14.30 uurLa Fille de BrestFrankrijk, 2016, Drama, 128 minuten Regie: Emmanuelle BercotMet: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel en Charlotte LaemmelIrène is een longarts bij het academische ziekenhuis van Brest. Ze ontdekt een direct verband tussen een aantal verdachte sterfgevallen en het toedienen van een geneesmiddel dat toegelaten is op de markt. Nadat ze haar ontdekking heeft voorgelegd aan het onderzoekshoofd, Antoine, leidt het onderzoek naar een machtig farmaceutisch bedrijf. Plots wordt ze gekort op haar budget en beginnen collega's haar te zien als een bemoeial. Hierop besluit ze alleen het gevecht aan te gaan om de waarheid aan het licht te brengen.Medisch drama, waarin een dokter strijdt om een giftig medicijn van de markt te halen.

Tickets online bestellen: La Fille de Brest 17 januari 19.30 uur
Tickets online bestellen: La Fille de Brest 24 januari 14.30 uur
Woensdag 24 januari 19.30 uur
Woensdag 31 januari 14.30 uurThe Big SickVerenigde Staten, 2017, Komedie/Romantiek, 119 minuten Regie: Michael Showalter Met: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan en Aidy BryantDe in Pakistan geboren Kumail heeft een relatie met een Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moeten ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie en hun 1400 jaar oude tradities. Zijn ouders blijven hem onophoudelijk bestoken met potentiële bruiden voor een gearrangeerd huwelijk. Kumail probeert zich staande te houden tussen de twee totaal verschillende werelden.De film is een semi-autobiografisch verhaal over de relatie van komiek Kumail Nanjiani en diens echtgenote Emily V. Gordon.

Tickets online bestellen: The Big Sick 24 januari 19.30 uur
Tickets online bestellen: The Big Sick 31 januari 14.30 uur
Woensdag 31 januari 19.30 uur

My Cousin RachelVerenigd Koninkrijk/Verenigde Staten, 2017, Drama/Romantiek, 106 minuten Regie: Roger MichellMet: Sam Claflin, Rachel Weisz en Holliday GraingerEen jonge Engelsman, genaamd Philip de Cornish, erft het landgoed van zijn voogd. Al snel wordt Philip verliefd op zijn verleidelijke nichtje Rachel. Zijn gevoelens worden echter complex als er bewijs naar boven komt dat suggereert dat Rachel de voogd van heeft vermoord en ze alleen belangstelling in Philip heeft om de erfenis te stelen.Psychologische en modernistische thriller in historisch Engeland, met een sterke Rachel Weisz als een mysterieuze, gesluierde femme fatale in een negentiende-eeuws korset.

Tickets online bestellen: My Cousin Rachel 31 januari 19.30 uur

 
Ga terug

Publicatie datum: 2-1-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Bedroefd om CDA Laren

21 jan.- Het moet me toch van het hart. Als landelijk lid van het CDA en als geboren en getogen Laarder. Het CDA, vroeger AR, CHU en in Laren de grote KVP, heeft een prachtig en betekenisvol verleden i  Lees verder

[Kijk op Laren]

Politiek bestuur dichter bij mensen...de schijndemocratie van een CDK

20 jan.-  De Commissaris van de Koning in Noord-Holland Johan Remkes pleitte in zijn Nieuwjaarsspeech dat burgers in Noord-Holland en dus ook in de Gooi en Vechtstreek meer invloed moeten hebben.   Ik moest er even van bijkomen. Het klonk als muziek in de oren. Wat een ommekeer .   Lees verder

[Het weer in Laren]

6°Czo
3,5°Cma
2°Cdi
1°Cwo

[Opinie]

Ollongren: Zonder draagvlak kan het niet

22 jan.- Karin van Hunnik is nummer 2 op de kandidatenlijst van Larens Behoud in Laren. Met vijf zetels is deze partij een zeer belangrijke factor in de Larense politiek. De partij vecht fanatiek tegen de van bovenaf opgelegde fusie met Huizen. Daarbij is men in goed  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Afstand voel je van onderaf.

21 jan.- Slecht bestuur is geen kwestie van schaal.’ Grotere gemeenten zien zich voor grotere problemen gesteld, en hebben daarvoor geen grotere oplossingen. Burgers zien de afstand tot het lokale bestuur groeien: Spreuk van de dag: ‘Afstand voel j  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]