Laren Jazz trakteert op concerten van Edsilia Rombley!

27 juli.- Laren Jazz is een toonaangevend festival dat bezoekers laat genieten van jonge talenten in combinatie met bewezen jazz artiesten. Een festival dat voor plezier en inspiratie zorgt. De opbrengst van Laren Jazz gaat naar goede doelen. 

Traditionele sponsoravond in een gloednieuw theater
De thuisbasis van Laren Jazz is Singer Laren. Een uniek, particulier cultureel erfgoed dat bestaat uit een museum, theater, villa en beeldentuin. Al jaren lang een bijzondere locatie, maar dit jaar nog specialer: de traditionele sponsoravond op vrijdag 8 september 2017 is het eerste evenement dat plaatsvindt in het gloednieuwe theater! 

Laren Jazz trakteert  
Om de opening van het nieuwe theater te vieren biedt de Stichting Laren Jazz de dorpsbewoners van Laren het dorpsfeest op zondagmiddag 10 september 2017 twee gratis concerten van Edsilia Rombley aan. Dit brengt met zich mee dat het traditionele Laren Jazz concert op zaterdagavond dit jaar vervalt.  

 

Een spetterend optreden van Edsilia Rombley
Tijdens het dorpsfeest in Laren op zondagmiddag 10 september om 13.00 uur en 15.00 uur geeft Edsilia Rombley met de bigband van het Conservatorium Amsterdam een spetterend optreden in het nieuwe theater van Singer Laren.

In aanmerking komen voor gratis kaarten?
Wilt u in aanmerking komen voor kaarten en als eerste genieten in het gloednieuwe theater? Vul dan voor dinsdag 29 augustus het formulier in maak kans op twee gratis kaarten. De kaarten worden verloot onder alle aanmeldingen. De winnaars ontvangen op donderdag 31 augustus bericht per mail. De winnaars worden geacht de kaarten tussen vrijdag 1 september en maandag 5 september op te halen bij de kassa van Singer Laren.

Klik hier om het formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over de sponsoravond op vrijdag 8 september kan contact opgenomen worden met Evert van Os via 035 - 5393939. 

Ga terug

Publicatie datum: 27-7-2017

[Laren in beeld]

[Column]

(N)iets doen loont enorm de moeite

13 okt.- Onkruid bestaat niet. Het is alleen maar een aanduiding voor planten die groeien op plekken waar we het liever niet hebben. Klaver in een weiland wordt gewaardeerd door boer en koe, maar die zelfde klaver wordt in gazons  Lees verder

[Kijk op Laren]

Laren blijft zelfstandig!

9 okt.- De Provincie Noord-Holland heeft ons dorp het voorlopige vertrouwen gegeven om zelfstandig te blijven. Dat betekent dat Laren, maar ook Blaricum en Eemnes een eigen bestuur kunnen houden met een eigen  Lees verder

[Het weer in Laren]

15°Cdi
16°Cwo
17°Cdo
16,5°Cvr

[Opinie]

Meer op menselijke maat gesneden

In de Gooi en eemlander een opiniestuk van Os­car Lo­pes Car­dozo, ge­pen­si­o­neerd oog­arts en  op­rich­ter van het Oog­zie­ken­huis Zon­ne­straal.Hij pleit in zijn stuk dat Tergooi groot genoeg kan zijn en heeft het de titel meegegeven : &  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Vakantie in Bretagne

8 okt.- Laren is een mooi dorpEens per jaar ruilen we Laren in Voor een andere plaatsNa zo&rsqu  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]