Laren Jazz trakteert op concerten van Edsilia Rombley!

27 juli.- Laren Jazz is een toonaangevend festival dat bezoekers laat genieten van jonge talenten in combinatie met bewezen jazz artiesten. Een festival dat voor plezier en inspiratie zorgt. De opbrengst van Laren Jazz gaat naar goede doelen. 

Traditionele sponsoravond in een gloednieuw theater
De thuisbasis van Laren Jazz is Singer Laren. Een uniek, particulier cultureel erfgoed dat bestaat uit een museum, theater, villa en beeldentuin. Al jaren lang een bijzondere locatie, maar dit jaar nog specialer: de traditionele sponsoravond op vrijdag 8 september 2017 is het eerste evenement dat plaatsvindt in het gloednieuwe theater! 

Laren Jazz trakteert  
Om de opening van het nieuwe theater te vieren biedt de Stichting Laren Jazz de dorpsbewoners van Laren het dorpsfeest op zondagmiddag 10 september 2017 twee gratis concerten van Edsilia Rombley aan. Dit brengt met zich mee dat het traditionele Laren Jazz concert op zaterdagavond dit jaar vervalt.  

 

Een spetterend optreden van Edsilia Rombley
Tijdens het dorpsfeest in Laren op zondagmiddag 10 september om 13.00 uur en 15.00 uur geeft Edsilia Rombley met de bigband van het Conservatorium Amsterdam een spetterend optreden in het nieuwe theater van Singer Laren.

In aanmerking komen voor gratis kaarten?
Wilt u in aanmerking komen voor kaarten en als eerste genieten in het gloednieuwe theater? Vul dan voor dinsdag 29 augustus het formulier in maak kans op twee gratis kaarten. De kaarten worden verloot onder alle aanmeldingen. De winnaars ontvangen op donderdag 31 augustus bericht per mail. De winnaars worden geacht de kaarten tussen vrijdag 1 september en maandag 5 september op te halen bij de kassa van Singer Laren.

Klik hier om het formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over de sponsoravond op vrijdag 8 september kan contact opgenomen worden met Evert van Os via 035 - 5393939. 

Ga terug

Publicatie datum: 27-7-2017

[Laren in beeld]

[Column]

'Planschade' woningbezitters Laren

4 aug.- Elsevier heeft weer de jaarlijkse lijst gepubliceerd van beste gemeenten in Nederland, en we kunnen onszelf feliciteren: Laren staat op de eerste plaats. De uitkomst is een gewogen gemiddelde van wel twintig verschillende aspecten, waarvan er een paa  Lees verder

[Kijk op Laren]

Elephant Parade

6 aug.- Met routebeschrijvingen en camera in de hand, kom je van Singer tot (voorbij) het kermisterrein mensen tegen die genieten van de Elephant Parade. Laren weer op de kaart! Blije mensen, verwonderde mensen, enthousiaste grote én kleine men  Lees verder

[Het weer in Laren]

13°Cdo
14°Cvr
16,5°Cza
17,5°Czo

[Opinie]

Te koop

24 juli.- Mijn jonge verheugde collega vertelde vol trots dat ze haar slag geslagen had in Hilversum! Zelfs voor een geoefende en enthousiaste treinlezeres werden de reiskosten van de dagelijkse woon-werk-afstand Leeuwarden-Amersfoort kosten net iets te begrotelijk. Ze had het hele Gooi afgestroopt op zoek naar een fijne plek. “Maar in Laren staat toch he  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Iedere dag een nieuwe ontmoeting

5 juli.-Lekker lopen rennen, althans Kito. En af en toe even een plasje doen tegen een boom. Zich afvragend “heb ik zo hard tegen die boom geplast? Maar kromme bomen zijn toch ook mooi. Op het witte zand staat ook nog een bankje voor de baas. Lekker uitrusten met z’n tweeë  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]