Laren Jazz trakteert op concerten van Edsilia Rombley!

27 juli.- Laren Jazz is een toonaangevend festival dat bezoekers laat genieten van jonge talenten in combinatie met bewezen jazz artiesten. Een festival dat voor plezier en inspiratie zorgt. De opbrengst van Laren Jazz gaat naar goede doelen. 

Traditionele sponsoravond in een gloednieuw theater
De thuisbasis van Laren Jazz is Singer Laren. Een uniek, particulier cultureel erfgoed dat bestaat uit een museum, theater, villa en beeldentuin. Al jaren lang een bijzondere locatie, maar dit jaar nog specialer: de traditionele sponsoravond op vrijdag 8 september 2017 is het eerste evenement dat plaatsvindt in het gloednieuwe theater! 

Laren Jazz trakteert  
Om de opening van het nieuwe theater te vieren biedt de Stichting Laren Jazz de dorpsbewoners van Laren het dorpsfeest op zondagmiddag 10 september 2017 twee gratis concerten van Edsilia Rombley aan. Dit brengt met zich mee dat het traditionele Laren Jazz concert op zaterdagavond dit jaar vervalt.  

 

Een spetterend optreden van Edsilia Rombley
Tijdens het dorpsfeest in Laren op zondagmiddag 10 september om 13.00 uur en 15.00 uur geeft Edsilia Rombley met de bigband van het Conservatorium Amsterdam een spetterend optreden in het nieuwe theater van Singer Laren.

In aanmerking komen voor gratis kaarten?
Wilt u in aanmerking komen voor kaarten en als eerste genieten in het gloednieuwe theater? Vul dan voor dinsdag 29 augustus het formulier in maak kans op twee gratis kaarten. De kaarten worden verloot onder alle aanmeldingen. De winnaars ontvangen op donderdag 31 augustus bericht per mail. De winnaars worden geacht de kaarten tussen vrijdag 1 september en maandag 5 september op te halen bij de kassa van Singer Laren.

Klik hier om het formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over de sponsoravond op vrijdag 8 september kan contact opgenomen worden met Evert van Os via 035 - 5393939. 

Ga terug

Publicatie datum: 27-7-2017

[Laren in beeld]

[Column]

Wat veel mensen weten (maar niet mogen weten) over de provincie Noord-Holland en de fusies in het Gooi

23 apr.- Op 7 november 2017 lag de gevoelstemperatuur buiten maar net boven het vriespunt. Maar binnen, in de statige collegekamer in het provinciehuis van Noord-Holland steeg de temperatuur wellicht; in ieder geval zal er een verhitte discussie plaats hebben gevonden. In de iPads zat het voorstel van de portefeuillehouder herindeling Gooi, maar het kon niet op gen  Lees verder

[Kijk op Laren]

Karin en Peter en fractie van harte gefeliciteerd

10 mei. Gisterenavond zijn maar liefst twee wethouders van Larens Behoud voor het nieuwe college van B&W van Laren beëdigd. Voor de geschiedenis van Larens grootste politieke vereniging een historische avond. Nooit waren  Lees verder

[Het weer in Laren]

29,5°Cza
29°Czo
27,5°Cma
23°Cdi

[Opinie]

Opinie: Akkoord Gooistad door HvH is regelrecht kiezersbedrog

5 mei.- Als Hart voor Hilversum, zoals het nu lijkt, definitief akkoord gaat met het opgaan van Hilversum in één regiogemeente, is dat niets minder dan kiezersbedrog. Bronnen die direct betrokken zijn bij formatiegesprekken in de mediastad melden dat HvH, D  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (16)

24 mei.- In de zomermaanden van 1887 zag het huidige Museumplein er uit als de sprookjeswereld van Anton Pieck.  In Amsterdam werd de Internationale tentoonstelling van Voedingsmiddelen gehouden. All  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]