Laren Jazz trakteert op concerten van Edsilia Rombley!

27 juli.- Laren Jazz is een toonaangevend festival dat bezoekers laat genieten van jonge talenten in combinatie met bewezen jazz artiesten. Een festival dat voor plezier en inspiratie zorgt. De opbrengst van Laren Jazz gaat naar goede doelen. 

Traditionele sponsoravond in een gloednieuw theater
De thuisbasis van Laren Jazz is Singer Laren. Een uniek, particulier cultureel erfgoed dat bestaat uit een museum, theater, villa en beeldentuin. Al jaren lang een bijzondere locatie, maar dit jaar nog specialer: de traditionele sponsoravond op vrijdag 8 september 2017 is het eerste evenement dat plaatsvindt in het gloednieuwe theater! 

Laren Jazz trakteert  
Om de opening van het nieuwe theater te vieren biedt de Stichting Laren Jazz de dorpsbewoners van Laren het dorpsfeest op zondagmiddag 10 september 2017 twee gratis concerten van Edsilia Rombley aan. Dit brengt met zich mee dat het traditionele Laren Jazz concert op zaterdagavond dit jaar vervalt.  

 

Een spetterend optreden van Edsilia Rombley
Tijdens het dorpsfeest in Laren op zondagmiddag 10 september om 13.00 uur en 15.00 uur geeft Edsilia Rombley met de bigband van het Conservatorium Amsterdam een spetterend optreden in het nieuwe theater van Singer Laren.

In aanmerking komen voor gratis kaarten?
Wilt u in aanmerking komen voor kaarten en als eerste genieten in het gloednieuwe theater? Vul dan voor dinsdag 29 augustus het formulier in maak kans op twee gratis kaarten. De kaarten worden verloot onder alle aanmeldingen. De winnaars ontvangen op donderdag 31 augustus bericht per mail. De winnaars worden geacht de kaarten tussen vrijdag 1 september en maandag 5 september op te halen bij de kassa van Singer Laren.

Klik hier om het formulier in te vullen.

 

Voor meer informatie over de sponsoravond op vrijdag 8 september kan contact opgenomen worden met Evert van Os via 035 - 5393939. 

Ga terug

Publicatie datum: 27-7-2017

[Laren in beeld]

[Column]

Bedroefd om CDA Laren

21 jan.- Het moet me toch van het hart. Als landelijk lid van het CDA en als geboren en getogen Laarder. Het CDA, vroeger AR, CHU en in Laren de grote KVP, heeft een prachtig en betekenisvol verleden i  Lees verder

[Kijk op Laren]

Politiek bestuur dichter bij mensen...de schijndemocratie van een CDK

20 jan.-  De Commissaris van de Koning in Noord-Holland Johan Remkes pleitte in zijn Nieuwjaarsspeech dat burgers in Noord-Holland en dus ook in de Gooi en Vechtstreek meer invloed moeten hebben.   Ik moest er even van bijkomen. Het klonk als muziek in de oren. Wat een ommekeer .   Lees verder

[Het weer in Laren]

6,5°Cma
7°Cdi
6,5°Cwo
5°Cdo

[Opinie]

Ollongren: Zonder draagvlak kan het niet

22 jan.- Karin van Hunnik is nummer 2 op de kandidatenlijst van Larens Behoud in Laren. Met vijf zetels is deze partij een zeer belangrijke factor in de Larense politiek. De partij vecht fanatiek tegen de van bovenaf opgelegde fusie met Huizen. Daarbij is men in goed  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Afstand voel je van onderaf.

21 jan.- Slecht bestuur is geen kwestie van schaal.’ Grotere gemeenten zien zich voor grotere problemen gesteld, en hebben daarvoor geen grotere oplossingen. Burgers zien de afstand tot het lokale bestuur groeien: Spreuk van de dag: ‘Afstand voel j  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]