Vandaag Summersickness!

15 sept.- Summer Sickness is het jongeren Urban Zomer Festival van het Gooi dat voor het eerst georganiseerd werd in 2009. Na een aantal jaar afwezigheid is het festival vandaag weer terug en heeft Dynamic Arts een extra mooi doel voor ogen. Vanaf 2018 kiezen we elke editie een goed doel uit om aan dit jaarlijkse evenement te linken. Hierbij focussen we op goede doelen van over de hele wereld en willen we jongeren in achterstandsituaties helpen door mogelijkheden te creëren op het gebied van kunst en creativiteit.
SUMMER SICKNESS 2018 LAREN

Op zaterdag 15 september organiseert Dynamic Arts na een aantal jaar afwezigheid de nieuwste editie van Summer Sickness. Summer Sickness is een mix tussen het beste van een zomerkamp en een urban culture event voor jongeren. En dit jaar met een extra mooi doel voor ogen!


GOED DOEL


Vanaf 2018 kiezen we elke editie een goed doel uit om te ondersteunen vanuit Summer Sickness. Hierbij focussen we op goede doelen van organisaties van over de hele wereld die jongeren in achterstandsituaties helpen door mogelijkheden te creëren op het gebied van kunst en creativiteit. Wij willen met de opbrengst van dit jaar een hiphop school in Guatemala City ondersteunen, genaamd: Trasciende Guatemala. Na de vulkaan uitbarstingen dit jaar in Guatemala kunnen deze jongeren de steun extra goed gebruiken.
VEILING


Er vindt in de ochtend tussen 10:00 en 13.00 uur een veiling plaats in het Brinkhuis in Laren! Hier worden gedoneerde goederen en diensten van zowel jongeren en zelfstandigen als organisaties en bedrijven uit Laren en omgeving geveild. Dynamic Arts zorgt zelf ook voor leuke goodies en activiteiten om te veilen.
HET EVENEMENT SUMMER SICKNESS


In de middag van 13.00 – 22.30 zet het evenement zich voort in het sportcentrum en zwembad de Biezem. Hier vind een uitgebreid programma plaats speciaal voor de jeugd met de nadruk op creativiteit met muziek en uitwisseling. Er is natuurlijk ruimte voor iedereen, jeugd en familie!


Het Programma


T.B.A. (hou deze pagina in de gaten)


Lokale jongeren en artiesten krijgen bij Summer Sickness een eigen podium om zichzelf te presenteren en creatief te uiten bij. Daarnaast zijn er live muzikanten, workshops voor kinderen (Dans en Graffiti) en er is natuurlijk de mogelijkheid om te disco zwemmen!
Lokale jongeren en artiesten krijgen bij Summer Sickness een eigen podium om zichzelf te presenteren en creatief te uiten. Naast dit alles wordt er ook nog voor lekker eten gezorgd!

Door Summer Sickness te combineren met goede doelen willen we jongeren laten zien dat ze een verschil kunnen maken met hun talenten. Voor hunzelf maar ook voor mensen in hun omgeving en zelfs aan de andere kant van de wereld! – Sean Bogaers

BIJDRAGEN


Heb jij ook iets bruikbaars op zolder liggen wat geveild mag worden of een leuke dienst die je kan leveren? Wil je op een andere manier een bijdrage leveren voor de veiling? Stuur dan een mailtje naar info@dynamicarts.nl of klik hier voor onze contact pagina!
Entree


De Summer Sickness veiling: €5,-


Summer Sickness main event: €10,- en onder de 12 jaar* €7,50,-


Je kunt een kaartje kopen aan de deur, tijdens inloop avonden of tijdens de Inmarkt op zondag 9 september.  Ook kan je hieronder tickets kopen in de voorverkoop hieronder!


*Kinderen jonger dan 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


 

Ga terug

Publicatie datum: 15-9-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Larens Behoud: Handen af van de Gooise hei

14 sept.- Larens Behoud heeft met afschuw kennis genomen van de in Hilversum gepresenteerde toekomstvisie waar de gemeente Hilversum aan heeft meegewerkt. Een weg over de hei van de A1 bij Bussum naar het Mediapark in Hilversum , al of niet met kabelba  Lees verder

[Kijk op Laren]

Blaricum en Laren liever in Utrecht

26 sept.-Blaricum en Laren willen liever bij Utrecht horen. Dat is de verrassende strekking van de motie die deze week in beide gemeenteraden wordt aangenomen. De colleges moeten de minister een brief schrijven om deze keuze duidelijk te maken.  Een s  Lees verder

[Het weer in Laren]

18,5°Cwo
15°Cdo
12,5°Cvr
11,5°Cza

[Opinie]

Vander Hoek D66 opeens democraat?

26 sept.- Zonder  te luisteren naar welke inwoner dan ook van Blaricum en Laren besloot Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij monde van Commissaris Johan Remkes en Gedeputeerde Jack van der Hoek tot een herindeling te komen van de Gooi en Vechtstreek. De bevolking van Laren en Blaricum was al mordicus tegen en kwam nog meer in opstand. De gemeente  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (33)

19 sept.-  Toen ik in het najaar van 2001 werd gevraagd de politieke arena van Laren te betreden, vroeg ik mij af of ik het wel kon. Een afweging die altijd mijn drijfveer is geweest.  Ik begon na te denken hoe ik de Laa  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]