Schrijf je nu in! Recreatief Volleybal Toernooi The Smashers 2018

28 apr.-  Volleybalvereniging The Smashers organiseert op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei a.s. voor de 37e keer op de velden van de sportvereniging SV. LAREN ‘99 aan de locatie Laarder Engh, Schuilkerkpad te Laren het:

37e Recreatief Volleybal Toernooi

 Met de organisatie van dit toernooi wil Volleybalvereniging The Smashers het spelen van volleybal promoten en de deelnemers laten genieten van een gezellige en sportieve dag. Met extra jeugdactiviteiten (o.a. een clinic) willen wij van deze 37e editie van dit volleybaltoernooi weer een fantastische dag maken. 

 Op deze dag kan iedereen het leuke volleybalspel beoefenen, zich heerlijk uitleven op het volleybalveld en er een ontspannen en gezellige dag van maken. Ook voor de kinderen worden weer allerlei leuke dingen georganiseerd.

Naar wij hopen zullen er weer vele teams deelnemen. (Vorig jaar: 53 teams, 400 deelnemers) Voor jeugdteams (12 - 15 jaar) wordt een aparte poule samengesteld. Deskundige leiding zal hiervoor aanwezig zijn. Ook zal een mini-clinic worden gegeven voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Voor de meest originele naam en de fraaiste/gekste outfit stellen de organisatoren leuke prijzen beschikbaar. Een deskundige jury kiest de winnaars.

Het toernooi staat open voor recreanten (geen competitieteams) in diverse categorieën:  gemengd, mannen, vrouwen en jeugd (vanaf 12 jr.). Men kan inschrijven per straat, familie, vriendenclub, buurt, school, bedrijf, gezin, vereniging, enz. De teams worden ingedeeld in groepen van 5 à 6 teams. Iedere poule is van ongeveer gelijke sterkte en kent een winnaar. 

Het recreatieve karakter is het belangrijkste ingrediënt van dit gezellige toernooi. Het is daarom van belang dat men nauwkeurig het inschrijfformulier invult. De toernooiorganisatie kan dan de poules zoveel mogelijk op gelijke sterkte formeren. Ieder team dient, naast het bedenken van een originele naam, ook een scheidsrechter te leveren. 

De prijsuitreiking is om ± 17.00 uur in de kantine (bij mooi weer op het buitenterras) van het clubgebouw.  De prijs voor een deelnemend team bedraagt  € 20,-. Jeugdteams : gratis Gaarne digitaal inschrijven! : www.smashers.nl Het team wordt definitief ingeschreven als het inschrijfgeld is ontvangen. De gehele dag staat er op het fraaie sportcomplex aan het Schuilkerkpad voor de kinderen een groot springkussen. Kinderen kunnen hun gezichten weer laten schminken in de fraaiste kleuren en de mooiste en leukste uitbeeldingen. 

Tijdens het toernooi wordt een grootse loterij gehouden met zeer fraaie prijzen, die door vele Larense middenstanders ter beschikking zijn gesteld.  In de kantine is vanaf het begin van de middag het muzikaal spektakel van Discotheebe te beluisteren.

 

 

Sluitingsdatum voor inschrijving is:  Donderdag 3 mei 2018 om 20.00 uur. Inlichtingen en inschrijvingen: Jan Smit, ’s-Gravenwaarde 4 1251 NT Laren tel. 035-5310315 email: jan.lidysmit@hetnet.nl Actuele info en te downloaden inschrijfformulieren : www.smashers.nl
 

Ga terug

Publicatie datum: 28-4-2018

[Laren in beeld]

[Column]

Larens Behoud: Handen af van de Gooise hei

14 sept.- Larens Behoud heeft met afschuw kennis genomen van de in Hilversum gepresenteerde toekomstvisie waar de gemeente Hilversum aan heeft meegewerkt. Een weg over de hei van de A1 bij Bussum naar het Mediapark in Hilversum , al of niet met kabelba  Lees verder

[Kijk op Laren]

Bedankspeech Sean Bogaers aan vrijwilligers

Larens Behoud-gemeenteraadslid en jongerenwerker  Sean William Bogaers (29)hield  vrijdagavond 7 september 2018 in het Larense Brinkhuis  op jaarlijkse vrijwilligersavond een monumentale blikopener./speechvrijwilligersavond 2018ode aan de vrijwilligerswerk (de Warrekam)   goedenavond dame  Lees verder

[Het weer in Laren]

10,5°Cma
13,5°Cdi
14°Cwo
13,5°Cdo

[Opinie]

Gooi en Eemlander: Moeder Jaeger verdient Gooise dank

17 sept.- Denken plannenmakers er nu wel of niet aan om asfaltmachines de Westerheide op te sturen om het Mediapark beter bereikbaar te maken voor auto’s? Sinds maandag beroert die vraag de Gooise gemoederen. De Hilversumse wethouder Wimar Jaeger ( zie foto)  verantwoordelijk voor media, en economie,  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an (33)

19 sept.-  Toen ik in het najaar van 2001 werd gevraagd de politieke arena van Laren te betreden, vroeg ik mij af of ik het wel kon. Een afweging die altijd mijn drijfveer is geweest.  Ik begon na te denken hoe ik de Laa  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]