Wandeling door Laren voor Make-A-Wish
op 11 mei
 
Op 11 mei wandeling door Laren
ten gunste van Make-A-Wish

Wie wat meer wil weten over de geschiedenis van Laren en tegelijk steun wil geven aan de stichting Make-A-Wish (https://makeawishnederland.org) kan zaterdag 11 mei vanaf 12.00 uur meedoen aan een wandeling door Laren die begint bij centrum De Lindenhoeve van de Historische Kring Laren (HKL).
Bep De Boer, bekend van zijn publicaties over de historie van Laren, organiseert de wandeltocht, in samenwerking met de HKL en Make-A-Wish. De wandeling is gericht op kinderen, maar ook ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De inschrijvingskosten zijn 3 euro per persoon.

De lengte van de route is 3 kilometer. Onderdeel van de wandeling is de molen, die van binnen bekeken mag worden. Wethouder Karin van Hunnik geeft om 12.00 uur het startsein voor de wandeling. Daarna kan men nog starten tot 13.00 uur. Er gaat geen gids mee, deelnemers krijgen een routebeschrijving.

De wandeling heeft een tweeledig doel: kinderen, hun ouders en belangstellenden bekend maken met een aantal historische plekken in Laren en geld bijeenbrengen voor Make-A-Wish Nederland. Het doel van deze stichting is om ernstig zieke kinderen een leuke dag te bezorgen door een wens te vervullen. De Boer hoopt met het inleggeld een mooi bedrag voor Make-A-Wish bij elkaar te krijgen. Daarnaast zijn donaties van harte welkom, ten dele ook voor dekking van de kosten van de uit te reiken routebeschrijvingen en de prijsjes die De Boer na afloop aan deelnemende kinderen wil aanbieden. Mensen die willen doneren kunnen dat doen op rekeningnummer NL40 INGB 0006 9625 42 t.n.v. G.L. De Boer met vermelding ‘wandeling’ of ‘Make-A-Wish’.

Het adres van de Lindenhoeve is Burgemeester Van Nispenstraat 29. Wie vragen heeft, kan ze stellen aan Bep De Boer, telefoon 035 531 57 32 of 06 27 50 77 06. Mailen mag ook: joke.bep.deboer@hetnet.nl.

Ga terug of bekijk naar jaaroverzicht van 2019,2020

[Laren in beeld]

[Column]

Verlos ons van die wezenloze verkiezingsdebatten

16 mei.- Premier Rutte had zich op een verkiezingsbijeenkomst in ongemeen scherpe bewoordingen uitgelaten, zo zei de NOS-presentatrice in een vooraankondiging voor Het Journaal. Vol verwachting doorstond ik de terreur van de reclame om daarna kennis te nemen van de brainwave  Lees verder

[Kijk op Laren]

Oh, dat wist u/je al?

17 mei.- OH! DAT WIST U / JE AL ?De molen in Laren is prachtig gerestaureerdEn is al van het jaar  Lees verder

[Het weer in Laren]

15°Cwo
11°Cdo
11°Cvr
10°Cza

[Opinie]

Opinie: Keuzevrijheid van gemeenteraad Laren over toekomst Rabopand begrenzen gaat niet aan

13 mei.- Intrigerend is voor de neutrale toeschouwer de krachtmeting in Laren over het voormalige Rabobankpand aan de Burgemeester van Nispen tot Sevenaerstraat. De vraag die zich opdringt: welke rol speelt wethouder Ton Stam? De door de huidige eigenaar v  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 67

18 mei.-  Nog even en de 14eAtelierroute Laren opent de deuren van maar liefst 64 kunstenaars.  Als bezoeker kunt zich op 25 en 26 mei tussen 11.00 uur en 17.00 uur onderdompelen in  datgene wat 64 kunstenaars het afgelopen jaar niet  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]