Land van Mauve 'verhuist' van Laren naar Blaricum:

7 juni.- De Realisatie bouwt Land van Mauve; geïnspireerd op woningen uit de jaren 30. De Blaricumse wethouder Anne-Marie Kennis en Ed de Moor van De Realisatie BV hebben voor de zevende keer een overeenkomst getekend voor de realisatie van 21 woningen in De Blaricummermeent. Dit keer met de titel het Land van Mauve. ( een naam die staat voor het buurdorp Laren)

Kennis is enthousiast over dit prachtige project van twintig twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning in deelplan G3, op een van de laatste nog te ontwikkelen plekjes in De Blaricummermeent.

 

Geen onbekende
"Het is erg mooi om te zien dat ontwikkelaars zoals Ed de Moor steeds weer met een prachtig nieuw plan komen dat qua architectuur heel goed bij de kwaliteitseisen van de gemeente Blaricum past. De Realisatie is voor de gemeente dan ook geen onbekende."

Allure
In 2015 bracht De Realisatie de eerste Allure-woningen in De Blaricummermeent op de markt. De Allure- en Allure XL-woningen bleken een groot succes. Inmiddels staat de teller op 89 woningen en kijkt De Moor tevreden terug op zijn bijdrage aan De Blaricummermeent.

Vertrouwen
"We stapten op een minder gunstig moment van de markt in, maar het vertrouwen in De Blaricummermeent en in onze woningen was er. Wij bieden ruime, eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige huizen aan, die zijn ontworpen en geïnspireerd op woningen uit de jaren 30, maar met hedendaagse stijlkenmerken. De Blaricummermeent is een schitterende nieuwbouwwijk geworden en wij zijn er trots op dat de gemeente Blaricum ons de kans heeft gegeven om daar een rol in te spelen."

Het nieuwste project van De Realisatie, Land van Mauve, gaat op 13 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in het Experience Centre aan de Deltazijde 3 03 in Blaricum, in de verkoop.

 

Bron: Laarder Courant de Bel
Ga terug

Publicatie datum: 7-6-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Geknoei met de Brink

1 juni.- Alweer bijna 5 jaar geleden nam Larens Behoud het initiatief. Er moest eindelijk wat gebeuren met de Brink. Want wie er langs rijdt of fietst geniet van het plaatje, maar vertoef je erop dan schrik je van  Lees verder

[Kijk op Laren]

Ineens wist ik.

3 juni.- Ineens wist ik.Of wist ik het weer.Mark Rothko.De eerste wolken maakten een typisch Nederlands einde aan een prachtige zomerse dag in Laren. Misschien dat het de overgang was of een plotseling gevoel van betrekkelijkheid.Maar daar was hij  Lees verder

[Het weer in Laren]

13°Czo
15,5°Cma
17°Cdi
19,5°Cwo

[Opinie]

De tegenpartij

24 mei.-  De fijnste mensen, in ieder geval de meest interessante mensen, zijn zij die pertinent, en vooral vooraf, overal tegen zijn. Een zaaltje vol met positieve mensen is dodelijk; klotsende oksels, plaatsvervangende schaamte e  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

BOL an 71

13 juni.- ‘Met Sint Jan, gaat in het mondaine Laren Onze Lieve Heer één weekend voor’ schertste dorpsgenoot Karel Loeff aan het begin van mijn documentaire over de Larense Sint Janstraditie. (2007) . Samen – hij was destijds voorzitter van de Historische Kring – hadden wij&nb  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]