Land van Mauve 'verhuist' van Laren naar Blaricum:

7 juni.- De Realisatie bouwt Land van Mauve; geïnspireerd op woningen uit de jaren 30. De Blaricumse wethouder Anne-Marie Kennis en Ed de Moor van De Realisatie BV hebben voor de zevende keer een overeenkomst getekend voor de realisatie van 21 woningen in De Blaricummermeent. Dit keer met de titel het Land van Mauve. ( een naam die staat voor het buurdorp Laren)

Kennis is enthousiast over dit prachtige project van twintig twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning in deelplan G3, op een van de laatste nog te ontwikkelen plekjes in De Blaricummermeent.

 

Geen onbekende
"Het is erg mooi om te zien dat ontwikkelaars zoals Ed de Moor steeds weer met een prachtig nieuw plan komen dat qua architectuur heel goed bij de kwaliteitseisen van de gemeente Blaricum past. De Realisatie is voor de gemeente dan ook geen onbekende."

Allure
In 2015 bracht De Realisatie de eerste Allure-woningen in De Blaricummermeent op de markt. De Allure- en Allure XL-woningen bleken een groot succes. Inmiddels staat de teller op 89 woningen en kijkt De Moor tevreden terug op zijn bijdrage aan De Blaricummermeent.

Vertrouwen
"We stapten op een minder gunstig moment van de markt in, maar het vertrouwen in De Blaricummermeent en in onze woningen was er. Wij bieden ruime, eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige huizen aan, die zijn ontworpen en geïnspireerd op woningen uit de jaren 30, maar met hedendaagse stijlkenmerken. De Blaricummermeent is een schitterende nieuwbouwwijk geworden en wij zijn er trots op dat de gemeente Blaricum ons de kans heeft gegeven om daar een rol in te spelen."

Het nieuwste project van De Realisatie, Land van Mauve, gaat op 13 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in het Experience Centre aan de Deltazijde 3 03 in Blaricum, in de verkoop.

 

Bron: Laarder Courant de Bel
Ga terug

Publicatie datum: 7-6-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Gewoon van ons

25 aug.- Een zondagmorgen als altijd. Het dorp is nog in rust. Een wandelaar, wat enthousiaste fietsers en een hardloper. Verder niks.Toch hoor ik al op de hoek bij De Haas het geluid van vegende bezems.Op de plek waar  Lees verder

[Kijk op Laren]

Hoe zou Annie Schrijer-Pierik dat nou opgelost hebben?

13 aug.- Dat vroeg ik mij afgelopen weekeinde af, toen ik een gesprek aan het uitwerken was, dat ik kort geleden had met  Dirk Jan Hildebrand.Inzet was het op voorhand al té leuke Foodtruck Festival van Le Bocque. Maar zeker ook over  Lees verder

[Het weer in Laren]

31°Czo
31°Cma
26°Cdi
21°Cwo

[Opinie]

Narcostaat

19 aug.- Nederlandse jongeren nemen grote risico’s door op festivals in het buitenland drugs te gebruiken of te verkopen, meldt de Telegraaf.  In tegenstelling tot het lankmoedige Nederland, wordt in andere landen namelijk wel streng  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 81

21 aug.-  De afgelopen week trok ik weer eens mijn wandelschoenen aan voor een ‘retourtje’ Lage Vuursche. Ik was vooral benieuwd naar de bloeiende heide en of er al iets te plukken viel van de bramenstru  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]