Land van Mauve 'verhuist' van Laren naar Blaricum:

7 juni.- De Realisatie bouwt Land van Mauve; geïnspireerd op woningen uit de jaren 30. De Blaricumse wethouder Anne-Marie Kennis en Ed de Moor van De Realisatie BV hebben voor de zevende keer een overeenkomst getekend voor de realisatie van 21 woningen in De Blaricummermeent. Dit keer met de titel het Land van Mauve. ( een naam die staat voor het buurdorp Laren)

Kennis is enthousiast over dit prachtige project van twintig twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning in deelplan G3, op een van de laatste nog te ontwikkelen plekjes in De Blaricummermeent.

 

Geen onbekende
"Het is erg mooi om te zien dat ontwikkelaars zoals Ed de Moor steeds weer met een prachtig nieuw plan komen dat qua architectuur heel goed bij de kwaliteitseisen van de gemeente Blaricum past. De Realisatie is voor de gemeente dan ook geen onbekende."

Allure
In 2015 bracht De Realisatie de eerste Allure-woningen in De Blaricummermeent op de markt. De Allure- en Allure XL-woningen bleken een groot succes. Inmiddels staat de teller op 89 woningen en kijkt De Moor tevreden terug op zijn bijdrage aan De Blaricummermeent.

Vertrouwen
"We stapten op een minder gunstig moment van de markt in, maar het vertrouwen in De Blaricummermeent en in onze woningen was er. Wij bieden ruime, eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige huizen aan, die zijn ontworpen en geïnspireerd op woningen uit de jaren 30, maar met hedendaagse stijlkenmerken. De Blaricummermeent is een schitterende nieuwbouwwijk geworden en wij zijn er trots op dat de gemeente Blaricum ons de kans heeft gegeven om daar een rol in te spelen."

Het nieuwste project van De Realisatie, Land van Mauve, gaat op 13 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in het Experience Centre aan de Deltazijde 3 03 in Blaricum, in de verkoop.

 

Bron: Laarder Courant de Bel
Ga terug

Publicatie datum: 7-6-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Luister naar elkaar door Sean Bogaers

26 juni.- Larens Behoud gemeenteraadslid Sean Bogaers deed gisterenavond tijdens de raadsvergadering een oproep aan ons allen.    Geachte raadsleden, college, en voornamelijk ook de inwoners van Laren,   M  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

[Kijk op Laren]

OPROEP EXTR ALGEMENE LEDEN VERGADERING inzake BRINKPLAN 18 juli Singer aanmelden via info@larensbehoud.nl

  Aan de leden van Larens Behoud,   2 juli.- Afgelopen woensdagavond 24 juni is in de gemeenteraad de ‘Inrichtingsschets Herinrichting Brink’ behandeld. Larens Behoud heeft geprobeerd -gezien de reuring de afgelopen week op o.a. social media en ander  Lees verder

[Het weer in Laren]

18°Cma
18°Cdi
16°Cwo
11°Cdo

[Opinie]

Tekenen bij het kruisje!?

8 juni.- Fractievoorzitter van Larens Behoud Karel Loeff is terughoudend en voorzichtig als het gaat om de vroegtijdig rondgebazuinde ‘voorkeursvariant voor het Rabopand’.Loeff hierover: ‘Ik vind het op zijn minst onhandig van VVD wethouder Ton Stam dat hij -nog  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 126 Bomenkap op de Brink

2 juli.-  Als we niet oppassen worden er binnenkort 41 bomen gekapt op de Brink. De raad besloot er vorige week woensdag over. De voorzitter van Larens Behoud werd over die ‘Herinrichtingsschets’ zo kwaad - &lsqu  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]