Een nieuw theaterseizoen met bijzondere premieres

7 juni.- 

Een première is altijd een bijzondere gebeurtenis. Klotsende oksels, toi toi toi’tjes en een flinke scheut adrenaline giert er achter de schermen van het theater. Ook komend theaterseizoen gaan in Singer Laren bijzondere voorstellingen in première.  Een spannend moment voor de cast en u kunt erbij zijn! Boek nu uw kaarten en geniet van de mooiste premières.

 

Vrijdag 11 oktober – Janke Dekker & Amy Egbers: Generations
Singer Laren start het 'premièreseizoen' met een wervelend theaterconcert van Janke Dekker en Amy Egbers met de mooiste musical en opera klassiekers: een avond lang genieten van muziek die ons al generaties lang betovert, gezongen door twee bijzondere zangeressen.
 
Zaterdag 9 november – Eric Vaarzon Morel: Ode aan maestro Paco de Lucía
Eric Vaarzon Morel brengt een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld en zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden: Paco de Lucía.

 

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug.

Zaterdag 18 januari (voorpremière) - Dominic Seldis: Music, Maestro!
Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit Dominic Seldis samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’, een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek.

 

Zondag 5 april – Julika Marijn: Etty Hillesum – Dat onverwoestbare in mij
Vijfenzeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog is het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven – genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot – spreken wereldwijd tot de verbeelding.
 

 
Ga terug

Publicatie datum: 7-6-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Geknoei met de Brink

1 juni.- Alweer bijna 5 jaar geleden nam Larens Behoud het initiatief. Er moest eindelijk wat gebeuren met de Brink. Want wie er langs rijdt of fietst geniet van het plaatje, maar vertoef je erop dan schrik je van  Lees verder

[Kijk op Laren]

Ineens wist ik.

3 juni.- Ineens wist ik.Of wist ik het weer.Mark Rothko.De eerste wolken maakten een typisch Nederlands einde aan een prachtige zomerse dag in Laren. Misschien dat het de overgang was of een plotseling gevoel van betrekkelijkheid.Maar daar was hij  Lees verder

[Het weer in Laren]

16°Czo
18,5°Cma
20°Cdi
20°Cwo

[Opinie]

De tegenpartij

24 mei.-  De fijnste mensen, in ieder geval de meest interessante mensen, zijn zij die pertinent, en vooral vooraf, overal tegen zijn. Een zaaltje vol met positieve mensen is dodelijk; klotsende oksels, plaatsvervangende schaamte e  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

BOL an 71

13 juni.- ‘Met Sint Jan, gaat in het mondaine Laren Onze Lieve Heer één weekend voor’ schertste dorpsgenoot Karel Loeff aan het begin van mijn documentaire over de Larense Sint Janstraditie. (2007) . Samen – hij was destijds voorzitter van de Historische Kring – hadden wij&nb  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]