Een nieuw theaterseizoen met bijzondere premieres

7 juni.- 

Een première is altijd een bijzondere gebeurtenis. Klotsende oksels, toi toi toi’tjes en een flinke scheut adrenaline giert er achter de schermen van het theater. Ook komend theaterseizoen gaan in Singer Laren bijzondere voorstellingen in première.  Een spannend moment voor de cast en u kunt erbij zijn! Boek nu uw kaarten en geniet van de mooiste premières.

 

Vrijdag 11 oktober – Janke Dekker & Amy Egbers: Generations
Singer Laren start het 'premièreseizoen' met een wervelend theaterconcert van Janke Dekker en Amy Egbers met de mooiste musical en opera klassiekers: een avond lang genieten van muziek die ons al generaties lang betovert, gezongen door twee bijzondere zangeressen.
 
Zaterdag 9 november – Eric Vaarzon Morel: Ode aan maestro Paco de Lucía
Eric Vaarzon Morel brengt een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld en zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden: Paco de Lucía.

 

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug.

Zaterdag 18 januari (voorpremière) - Dominic Seldis: Music, Maestro!
Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit Dominic Seldis samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’, een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek.

 

Zondag 5 april – Julika Marijn: Etty Hillesum – Dat onverwoestbare in mij
Vijfenzeventig jaar na de Tweede Wereldoorlog is het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven – genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot – spreken wereldwijd tot de verbeelding.
 

 
Ga terug

Publicatie datum: 7-6-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Een lange, hete zomer

13 juli.- Elsevier heeft Laren op de tweede plaats gezet als fijnste plaats van Nederland om in te wonen.Het gemeentebestuur is daar met recht trots op, in het volle besef dat we dat allemaal s  Lees verder

[Kijk op Laren]

Hoe zou Annie Schrijer-Pierik dat nou opgelost hebben?

13 aug.- Dat vroeg ik mij afgelopen weekeinde af, toen ik een gesprek aan het uitwerken was, dat ik kort geleden had met  Dirk Jan Hildebrand.Inzet was het op voorhand al té leuke Foodtruck Festival van Le Bocque. Maar zeker ook over  Lees verder

[Het weer in Laren]

22,5°Czo
26°Cma
27°Cdi
23°Cwo

[Opinie]

Narcostaat

19 aug.- Nederlandse jongeren nemen grote risico’s door op festivals in het buitenland drugs te gebruiken of te verkopen, meldt de Telegraaf.  In tegenstelling tot het lankmoedige Nederland, wordt in andere landen namelijk wel streng  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 81

21 aug.-  De afgelopen week trok ik weer eens mijn wandelschoenen aan voor een ‘retourtje’ Lage Vuursche. Ik was vooral benieuwd naar de bloeiende heide en of er al iets te plukken viel van de bramenstru  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]