Recycle Sint bij De Groene Afslag in Laren

18 nov.-  De Groene Afslag aan de Amersfoortsestraatweg 117 organiseert op dinsdag 19 november van 19.00 tot 21.00 uur de speelgoedruilmarkt Recycle Sint. Want is het nog wel van deze tijd om allemaal nieuwe spullen te kopen?

De mensen van De Groene Afslag vinden het - als organisator van deze speelgoedruilmarkt - belangrijk om speelgoed een tweede leven te geven.

Speelgoedberg
"Waarom zou je elk jaar iets nieuws kopen als je ook kunt ruilen? En je kunt meteen die speelgoedberg in je huis verkleinen. Vorig jaar was de ruilmarkt, een initiatief van Branding a Better World, op andere locaties in Nederland een enorm succes, dus we hopen dit jaar bij ons ook op een hoge opkomst", aldus Shirley Kuijpers van De Groene Afslag.
Recycle Sint laat zien dat het niet alleen een groen initiatief is, maar ook nog eens hartstikke gezellig, slim en - niet onbelangrijk - goed voor de portemonnee.

Shopper of doos
Geïnteresseerden kunnen het nog goede en schone speelgoed (maximaal een shoppertas of doos vol) inleveren tussen 19.00 en 19.45 uur. Voor elk ingeleverd item ontvangt de brenger een waardebon waarmee tussen 19.45 tot 21.00 uur weer een ‘nieuw’ stuk speelgoed aangeschaft kan worden.

Goed doel
Speelgoed dat niet geruild wordt, wordt opgehaald door de Stichting Mohuka, een stichting die jaarlijks speelgoed inzamelt in de sinterklaasperiode voor gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Gratis toegang, maar aanmelden is fijn en kan via Facebook (https://bit.ly/2MD1QW1).

 

 Bron en foto: Laarder Courant de Bel

 Ga terug

Publicatie datum: 18-11-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Verklaring fractievoorzitter Larens Behoud over de ontstane onrust in het dorp met betrekking tot de herontwikkeling van de Brink.

3 aug.- Laat ik voorzichtig zeggen dat ik wel eens rustiger van vakantie ben teruggekomen. Natuurlijk heb ik tijdens mijn vakantie ook genoeg mee gekregen van wat er in Laren speelde. Het gaat wat ver om te zeggen dat we 24/7 met dorpspolitiek bezig zijn, maar de perikelen ro  Lees verder

[Kijk op Laren]

De Brink, het dorp, de mensen

3 aug.- Op 24 juni om 22.42 uur werd ik met onmiddellijke ingang voorzitter van de mooiste, grootste en meest interessante politieke club van Laren. Reden was het aannemen van het raadsbesluit inzake de herinrichtingsschets De Brink en het opstap  Lees verder

[Het weer in Laren]

31°Cwo
28,5°Cdo
24°Cvr
21°Cza

[Opinie]

Bomen

25 juli.- ‘Bomen maken emotie los en al snel verdwijnt de rede dan door de achterdeur.’ Zo valt Ronald Frisart vanochtend met de deur in huis in zijn analyse over de commotie die in Laren is ontstaan met betrekking tot de 24 juni door de gemeenteraad aangenomen ‘Inrichtingschets Herinrichting Brink’ waarin een Wadi, een verdiepte bovengrondse wateropvang van 60 bij 30 meter en dientengevolge een bomenkap van 41 bomen op de historische Brink is voorzien. Inmiddels ondersteunen ruim 1350 handtekeningen de petitie ‘stop de bomenkap’ en oo  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 131 Vladimir Horowitz

6 aug.- Vorige week schreef ik dat ik altijd iets heb met wereldberoemde pianisten. Bizar natuurlijk, ik ben slechts een liefhebber. Na de verrassende ontmoeting met meesterpianist Alfred Brendel vorig jaar tijdens het Opera Forwa  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]