Laren overtuigend winnaar in topper

2 dec.- .- Prachtige omstandigheden waren afgelopen zaterdag het decor voor een belangrijke topper in de derde klasse tussen de nummer 3, Laren en nummer 2 Hees uit Soest. Trainer Roest moest voor deze wedstrijd de nodige omzettingen toepassen omdat basisspelers Franken en Knuvers ontbraken, maar kon hij wel weer beschikken over de kersverse vader en aanvoerder Bart Kaarsgaren en mocht Cees Resing de plaats innemen van Franken.
De Laarders waren na het teleurstellende gelijkspel tegen Buitenboys bijzonder gemotiveerd om hun periodekampioenschap meer glans te geven en vanaf het eerste fluitsignaal waren de intenties duidelijk. 
Hees kon gedurende de hele eerste helft geen enkel moment hun koppositie waarmaken en was het Jeroen Roest die na twintig minuten de openingstreffer via een mooi schot uit de draai op het bord zette.
Laren bleef de bovenliggende partij en hoefde doelman van Rosmalen gedurende de eerste helft nauwelijks handelend op te treden.
Deze dominantie zorgde ervoor dat Laren na deze openingstreffer de gaskraan verder opendraaide en kon Laren na treffers van Jordi Karssen en Cees Resing met 4-0 de kleedkamer opzoeken. 
Na rust mag vermeld worden dat Hees een verdere afgang wilde voorkomen en speelden zij een veel betere tweede helft, echter tot echte kansen kwam het niet en liet Laren vele 100% kansen onbenut.
Ook bij Hees liepen de frustraties bij tijd en wijle hoog op, met commentaar op de leiding, wat uiteindelijk resulteerde in een rode kaart voor de gasten. Ondanks deze  domper bleven zij jagen op een tegentreffer en door een foutieve terugspeelbal werd dit doel behaald en was het Thomas Roest die zijn invalbeurt bekroonde met de vijfde treffer voor Laren, waarmee de 5-1 de boeken in kon.
Komende zaterdag TOV uit en de week daarna tegen het Gooi thuis. Trainer Roest zal dan opnieuw moeten improviseren omdat selectiespelers de komende maanden actief zijn in de wintersportgebieden.
De goede invalbeurten van o.a Cees Resing  en Juriaan Wesseling zal het elftal voldoende vertrouwen moeten geven om de eerste helft van dit seizoen een goed vervolg te geven.

Tekst: Chris Bogaers
Foto: Sebastiaan Majoor, jeroen roest scoort de 1-0
 

Ga terug

Publicatie datum: 2-12-2019

[Laren in beeld]

[Column]

IJspret

12 nov.- De dagen worden weer korter en donkerder, de temperatuur daalt; dan weet je dat het er weer aan zit te komen... “Winter Village” de ijsbaan in Laren, een jaarlijks terugkomend evenement op de Bri  Lees verder

[Kijk op Laren]

Door De Bank Genomen

17 nov.- “Wat een fantastisch en spontaan initiatief vanuit betrokken dorpelingen o.a Ineke van Vaassen, Bettie Bruins, Antoinetty vd Brink, Herold van d Berg en Wim Jordaan.De voorbereidingen van het open atelier waar 10 lokale kunstenaars hun werk tonen zijn in volle ga  Lees verder

[Het weer in Laren]

8°Cdo
9°Cvr
10°Cza
10°Czo

[Opinie]

Dilemma

28 nov.- Bij alle gesprekken over duur- zaamheid lopen we steeds meer tegen keuzes aan. Kunnen we nog wel vliegen naar onze vakantiebe- stemming? Is de auto voor dit ritje echt noodzakelijk? Mogen we nog wel kerstverlichting in de boom hangen? Moeten we niet allemaal meer vegetarisch gaan eten? Dilemma’s! Voor het verlagen van de CO2-uitstoot zijn er twee spo- ren die tegelijkertijd bewandeld moeten worden: bespa- ren op het gebruik van energie en het opwekken van groene energie.Begin volgend jaar moet er een voorstel liggen waarin de regio Gooi- en Vechtstreek aangeeft hoe h  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 96

4 dec.- Een paar weken geleden kwamen we als ‘sponsorbrigade’ bij elkaar, drie oud-collegae met wie ik als producent samen heb gewerkt bij de ontwikkeling en vormgeving van commerciële televisie in Nederland.  Met een sjiek woord noemen ze dat non-spotcommunicatie. De collegialiteit van destijds  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]