Laren overtuigend winnaar in topper

2 dec.- .- Prachtige omstandigheden waren afgelopen zaterdag het decor voor een belangrijke topper in de derde klasse tussen de nummer 3, Laren en nummer 2 Hees uit Soest. Trainer Roest moest voor deze wedstrijd de nodige omzettingen toepassen omdat basisspelers Franken en Knuvers ontbraken, maar kon hij wel weer beschikken over de kersverse vader en aanvoerder Bart Kaarsgaren en mocht Cees Resing de plaats innemen van Franken.
De Laarders waren na het teleurstellende gelijkspel tegen Buitenboys bijzonder gemotiveerd om hun periodekampioenschap meer glans te geven en vanaf het eerste fluitsignaal waren de intenties duidelijk. 
Hees kon gedurende de hele eerste helft geen enkel moment hun koppositie waarmaken en was het Jeroen Roest die na twintig minuten de openingstreffer via een mooi schot uit de draai op het bord zette.
Laren bleef de bovenliggende partij en hoefde doelman van Rosmalen gedurende de eerste helft nauwelijks handelend op te treden.
Deze dominantie zorgde ervoor dat Laren na deze openingstreffer de gaskraan verder opendraaide en kon Laren na treffers van Jordi Karssen en Cees Resing met 4-0 de kleedkamer opzoeken. 
Na rust mag vermeld worden dat Hees een verdere afgang wilde voorkomen en speelden zij een veel betere tweede helft, echter tot echte kansen kwam het niet en liet Laren vele 100% kansen onbenut.
Ook bij Hees liepen de frustraties bij tijd en wijle hoog op, met commentaar op de leiding, wat uiteindelijk resulteerde in een rode kaart voor de gasten. Ondanks deze  domper bleven zij jagen op een tegentreffer en door een foutieve terugspeelbal werd dit doel behaald en was het Thomas Roest die zijn invalbeurt bekroonde met de vijfde treffer voor Laren, waarmee de 5-1 de boeken in kon.
Komende zaterdag TOV uit en de week daarna tegen het Gooi thuis. Trainer Roest zal dan opnieuw moeten improviseren omdat selectiespelers de komende maanden actief zijn in de wintersportgebieden.
De goede invalbeurten van o.a Cees Resing  en Juriaan Wesseling zal het elftal voldoende vertrouwen moeten geven om de eerste helft van dit seizoen een goed vervolg te geven.

Tekst: Chris Bogaers
Foto: Sebastiaan Majoor, jeroen roest scoort de 1-0
 

Ga terug

Publicatie datum: 2-12-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Vrijheid

18 jan.- Elk jaar, om precies te zijn op 5 mei, gaan mijn gedachten uit naar de woorden van mijn oma: 'Toen de jeeps kwamen, begon mijn strijd voor echte vrijheid.' Een opmerkelijke uitspraak voor een toen nog jonge vrouw, die de Tweede Wereldoorlog aan den lij  Lees verder

[Kijk op Laren]

De ambstwoning in de verkoop?

18 jan.- Dat de ambtswoning waarschijnlijk verkocht zou moeten worden, leek onontkoombaar. Maar het besluit verrast de raadsleden en de fractie van Larens Behoud. Dat zegt Karel Loeff in een reactie op de brief aan de gemeenteraad waarin het besluit van het co  Lees verder

[Het weer in Laren]

7,5°Czo
7,5°Cma
8°Cdi
8°Cwo

[Opinie]

Van fractievoorzitter Karel Loeff

15 dec.- Per oktober heb ik het fractievoorzitterschap van onze partij mogen overnemen van Wim van der Zwaan. Een bijzondere taak, die ik naar eer en geweten zal vervullen. Vanaf deze plek wil ik Wim danken  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 103 Chinees Nieuwjaar

22 jan.- Welkom in ‘Het jaar van de rat’ ( 25 januari - 11 februari 2021). Een Chinese vriendin maakte mij erop attent. Nieuwjaar is de belangrijkste Chinese feestperiode die zich kenmerkt door maaltijden met de famil  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]