Voetbalseizoen van start

28 aug.-  Komende zaterdag, 29 augustus 2020, begint het seizoen 2020/2021 echt! Vele teams gaan dan hun eerste bekerwedstrijden spelen.


We gaan dus van start, maar wel anders dan anders!

Uiteraard zullen wij van iedereen de medewerking vragen om met elkaar ervoor te zorgen dat we, ondanks corona, toch onze wedstrijden – verantwoord - kunnen organiseren en daarbij toeschouwers – verantwoord - kunnen ontvangen en kunnen toelaten in ons clubgebouw voor een drankje of een hapje.

Daarom zullen we op ons complex op verschillende plekken herinneren aan de inmiddels bekende corona-regels die voor iedereen gelden – de 1.5m afstand als heel belangrijke voor de toeschouwers langs het veld die niet uit een gezin komen!

Maar vooral in ons clubgebouw hebben we de nodige voorzieningen moeten treffen om alles corona-proof te maken – desondanks staat of valt dit met het volgen van de richtlijnen door iedereen die op ons complex aanwezig is –onze eigen leden, trainers, vrijwilligers, toeschouwers, ouders, en alle tegenstanders met dezelfde aanverwante artikelen.

·       Bij de hoofdingang moet IEDEREEN zich registreren met een QR code of door het invullen van een fysiek formulier.

·       Zo weinig mogelijk mensen naar binnen als dit is om alleen iets te bestellen (dan dus niet met een lading ouders of een heel team naar binnen gaan)

·       Met PIN (contactloos) betalen

·       Er geldt een maximum van 100 mensen in de kantine. En indien niet in de rij voor een bestelling, dan alleen zitten aan tafel, binnen of buiten! Niet staan in de kantine of op het terras (anders dan om te gaan bestellen).

·       Er zijn verschillende looproutes, voor bestellen en dan doorlopen naar buiten of doorlopen naar tafel; voor wedstrijdsecretariaat, en dan door naar buiten; voor toilet, en dan door naar bar voor bestellen of direct door naar buiten.

·       De hoofdingang is ALLEEN een ingang – de deur bij het terras is ALLEEN een uitgang (idem voor de deur bij het wedstrijdsecretariaat)

Voor alle jeugd spelers geldt: Omgekleed naar de vereniging komen – de kleedkamers blijven dicht. Ook onze tegenstanders zullen daarover steeds moeten worden geinformeerd!

Voor de senioren teams geldt dat er de eerste weken 2 kleedkamers per team beschikbaar zullen worden gemaakt, zodat voldoende afstand kan worden gehouden, en er in beperkte aantallen gedoucht kan worden

Nogmaals, alleen met ieders medewerking gaat dit werken en gaan we weer lekker kunnen voetballen en genieten!

Bedankt dus bij voorbaat, en geniet van een mooi seizoen 2020-2021!

Namens het bestuur! SV Laren '99
Ga terug

Publicatie datum: 28-8-2020

[Laren in beeld]

[Column]

Fractie Larens Behoud dient intrekkingsvoorstel Brinkplan in

8 sept.- De fractie van Larens Behoud zal een initiatiefvoorstel indienen tot intrekking van hetRaadsbesluit voor het ‘schetsplan herinrichting van de Brink’ dat in de Gemeenteraad van 24juni werd aangenomen.De fractie is van mening dat dit raadsbesluit een breed gedragen en juiste toekomstigebesluitvormi  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

September

[30]

[Kijk op Laren]

Evenementen

3 sept.-Langzamerhand zijn er weer activiteiten opgestart. Zo zijn de sportscholen weer open, musea hebben de deuren geopend, het Brinkhuis laat mondjesmaat weer mensen toe en we mogen weer naar de tandarts en de pedicure.Laten we hopen dat iedereen de discipline van de corona-maatregelen kan volhouden, zodat we geen s  Lees verder

[Het weer in Laren]

18°Cdi
14°Cwo
14°Cdo
12,5°Cvr

[Opinie]

Raadslid Eric Hurink spreekt de raad toe over het Brinkplan

13 sept.- Het was een warme misschien wel hete zomer in Laren. En ik heb het dan niet alleen over de temperatuur. Vlak voor het reces werd er door de raad een voor Laren een belangrijke beslissing genomen. Een  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Week van dementie

22 sept.-In de bibliotheek van Laren, verwelkomde Wethouder Van Hunnik vanmiddag de sprekers Cees Croes en Esther Klijnsma. Zij leidden de themalezing “Thuis wonen met dementie” en wisselden van gedachten met  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]