Inschrijven Volleybal Toernooi The Smashers

6 mei.- Volleybalvereniging The Smashers organiseert op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei a.s. het: 38e Recreatief Volleybal Toernooi  Het gezelligste buitentoernooi van het Gooi wordt gespeeld op de velden van de sportvereniging SV. LAREN ‘99 aan de locatie Laarder Engh, Schuilkerkpad te Laren.

 

Met de organisatie van dit toernooi wil Volleybalvereniging The Smashers het spelen van volleybal promoten en de deelnemers laten genieten van een gezellige en sportieve dag.
Met extra jeugdactiviteiten (o.a. een clinic) willen wij van deze 38e editie van dit volleybaltoernooi weer een fantastische dag maken.  

Iedereen kan het leuke volleybalspel beoefenen, zich heerlijk uitleven op het volleybalveld en er een ontspannen en gezellige dag van maken. Ook voor de kinderen worden weer allerlei leuke dingen georganiseerd. 

Naar wij hopen zullen er weer vele teams deelnemen. (Vorig jaar: 60 teams, 450 deelnemers)

Gratis deelname voor jeugdteams (12 - 15 jaar). Er wordt een aparte poule samengesteld. Deskundige leiding is hiervoor aanwezig.

Ook zal een mini-clinic worden gegeven voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Voor de meest originele naam en de fraaiste/gekste outfit stellen de organisatoren leuke prijzen beschikbaar. Een deskundige jury kiest de winnaars.


Het toernooi staat open voor recreanten (geen competitieteams) in diverse categorieën:
gemengd, mannen, vrouwen en jeugd (12 -15 jaar). Men kan inschrijven per straat, familie, vriendenclub, buurt, school, bedrijf, gezin, vereniging, enz. De teams worden ingedeeld in groepen van 5 à 6 teams. Iedere poule is van ongeveer gelijke sterkte en kent een winnaar.
Het recreatieve karakter is het belangrijkste ingrediënt van dit gezellige toernooi. Het is daarom van belang dat men nauwkeurig het inschrijfformulier invult. De toernooiorganisatie kan dan de poules zoveel mogelijk op gelijke sterkte formeren. Ieder team dient, naast het bedenken van een originele naam, ook een scheidsrechter te leveren.
De prijsuitreiking is om ± 17.00 uur in de kantine (bij mooi weer op het buitenterras) van het clubgebouw.
De prijs voor een deelnemend team bedraagt  € 20,-.

Jeugdteams : gratis

Alleen digitaal inschrijven! : www.smashers.nltot en met donderdag 23 mei.

Het team wordt definitief ingeschreven als het inschrijfgeld is ontvangen.

 

De gehele dag staat er op het fraaie sportcomplex aan het Schuilkerkpad voor de kinderen een groot springkussen. Kinderen kunnen hun gezichten weer laten schminken in de fraaiste kleuren en de mooiste en leukste uitbeeldingen.

Tijdens het toernooi wordt een grootse loterij gehouden met zeer fraaie prijzen, die door vele Larense middenstanders ter beschikking zijn gesteld.
In de kantine is vanaf het begin van de middag het muzikaal spektakel van Discotheebe te beluisteren. 

 

Het 38e Recreatief Volleybal Toernooi wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze sponsers:

 

Hefas Brandbeveiliging; Rietdekkers G. de Boer & Zn.; Makelaardij Westeneng en Verbeek;

  Schoenmakerij Leo Maas; Eurodranken; Larense Steenhouwerij; 

J. & A. van der Wardt Tuin- en Dierenbenodigheden; Auto Centrum Eemnes;

Spaans, Ligter & De Boer v.o.f. (administratie, belasting, managementondersteuning);

Resing en Partners; Chinees specialiteiten restaurant “Golden River”;

FIX-Entertainment; Apotheek Zevenend en Fred van Sprang, edelsmid.

 

Sluitingsdatum voor inschrijving is:  Donderdag 23 mei 2019 om 20.00 uur.

 

Inlichtingen en vragen:

Jan Smit

’s-Gravenwaarde 4

1251 NT Laren

tel. 035-5310315

email: jan.lidysmit@hetnet.nl

Actuele info en te downloaden inschrijfformulieren : www.smashers.nl
Ga terug

Publicatie datum: 6-5-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Nee!

20 mei.- Nee!''Als je dat zou doen, roept iedereen dat je een middelvinger opsteekt naar de zorg!''Of ze vragen zich openlijk af of niemand in jouw omgeving bezweken is aan het verwoestende virus.' De heftige reactie kwam na een avond wijn aan de lange tafel. In een moment van totale oprechth  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

September

[19]

[Kijk op Laren]

Geen windturbines op de Gooise hei

20 mei. Wat moeten we toch aan met die provincie van ons? Enkele jaren geleden wilde de provincie ons Goois Natuur Reservaat (GNR) via de PWN inlijven wat vooral door Goois burgerverzet is voorkomen. Larens Behoud speelde daarin  daar een belangrijke rol. Het GNR bleef tenslotte zelfsta  Lees verder

[Het weer in Laren]

13°Cma
17,5°Cdi
18,5°Cwo
18,5°Cdo

[Opinie]

Opinie Het Parool: De wereld zou China moeten aanklagen wegens laakbaar gedrag

21 mei.- China beloofde beterschap na het Sars-virus, maar daar is weinig van terechtgekomen, schrijft Simone Eckhardt. In 2004 ontstond op een wildlife-markt in China het Sars-virus. De Chinese regering beloofde  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 120 Ria en Evert II

21 mei.- Wie destijds de auto op het grind achter de ketting bij ‘Oud Laren’ aan de Naarderstraat 39 parkeerde, wachtte  bij binnenkomst een ouderwetse sfeer in het café-petit restaurant van Ria en Evert’ waar op de menukaart – 4 gangen voor 20 euro- biefstuk met sla en appelmoes stond, vooraf gegaan door tomatensoep met balletjes in een zilmeta soepkom van Gero- ‘De Maggie staat op tafel’- en als nagerecht een toetje uit de koelkast van Albert Heijn met koffie toe.    Na hun verhuizing met een vrachtwagen van Blokker in december 2010 naar Rheden-, w  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]