Scouting Raboes wint Oliebollentoernooi Smashers

15 jan.-  Het team van scouting Raboes heeft het jaarlijkse oliebollentoernooi van volleybalvereniging The Smashers gewonnen. Zaterdag 4 januari streden tien teams in de Klaas Bouthal om deze felbegeerde titel. Raboes ging naar huis met de Jan Smit-bokaal, de beker die zijn naam dankt aan de afgetreden voorzitter die november 2019 plaats maakte voor Wendy Kanters. 

 

Op de eerste zaterdag van het nieuwe 2020, 4 januari organiseerde Volleybalvereniging The Smashers het traditionele Oliebollen Toernooi.

 

Om 19.00 uur verzamelde ruim 80 deelnemers, introducés en belangstellenden zich in de Klaas Bout Sporthal waar de nieuwe voorzitter Wendy Kanters voor het eerst tijdens haar voorzitterschap het traditionele welkomstwoordje hield voor de deelnemers. Vervolgens werd er door de deelnemende teams flink gestreden voor de Jan Smit-bokaal, de wisseltrofee die zijn naam te danken heeft aan de in november 2019 afgetreden voorzitter.

 

Na een aantal intensieve wedstrijden, konden de deelnemers tijdens de rust genieten van oliebollen, appelflappen en andere lekkernijen, die door verschillende leden zijn gebaken. Waarna de teams nog vol voor winst zijn gegaan. 

 

De winnaar van het toernooi werd een van scouting Raboes. Naast een bittergarnituurtje, wat voor elk deelnemend team klaar stond tijdens de prijsuitreiking, nam het scoutingteam de begeerde Jan Smit-bokaal mee naar huis, om deze komend jaar een mooi plekje te geven.  

 

Sandra Coenen  en Martine Ruijter worden wederom hartelijk gedankt voor de uitstekende organisatie en Lidy Smit werd zeer bedankt voor het bakken van de heerlijke oliebollen. 

 

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het toernooi feestelijk afgesloten.

 

Kortom een prachtig begin van 2020 voor The Smashers!   Bron: The Smshers
Ga terug

Publicatie datum: 15-1-2020

[Laren in beeld]

[Column]

'Laren let op uw saeck'

24 febr.-‘De Gooise politiek staat dit jaar voor een aantal belangrijke keuzes als het gaat om natuur, wonen, mobiliteit en werkgelegenheid. Een goede samenwerking daarbij is cruciaal’, aldus burgemeester van Hilversum Pieter Broert  Lees verder

[Kijk op Laren]

Taal

23 febr.- Waar zijn we zonder taal? Nergens.Niks een leuk gesprek, een fijn boek ofeen ingewikkelde puzzel. De computer wordt een onneembare vesting, vaar-wel Wikipedia of digitaal bankieren. Er  Lees verder

[Het weer in Laren]

6°Cvr
9°Cza
9,5°Czo
9°Cma

[Opinie]

Nog groener Crailo

23 febr,- Als je je op 1 januari hebt voorgenomen om gezonder te gaan leven, is het niet slim om op 2 januari je fiets op Marktplaats te zetten om meer in de auto te moeten stappen.Een huzarenstukje kun je het gerust noemen: De drie gemeenten die samen een prachtige buurtschap o  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 108 Johann Sebastian Bach

27 febr.-Al een paar weken zit onze meesterzanger hoog in de notenboom. Net terug uit Spanje. Luidruchtig klinkt zijn lokroep richting het mooiste meisje van het Mauvezand. Wie wil er straks in mei een gezinnetje van een merel of drie?  Ik dacht dat deze ‘BN  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]