Verslag van het 38e Recreatief Volleybal Toernooi van de V.V. The Smashers op 30 mei 2019

 1 juni.- De Volleybalvereniging The Smashers organiseerde het 38eHemelvaarttoernooi op de velden van SV Laren ’99. 

De dag begon niet al te best met een druilerige regen. Maar later op de dag werd het toch nog mooi.

Er streden maar liefst 57 teams, ruim 450 volleyballers, in 12 poules om de eer en de eerste prijzen. 

120 Wedstrijden werden gespeeld op de 12 velden, die al vroeg in de ochtend, nog in de regen, door vele vrijwilligers waren neergezet. 

Op deze dag was er ook veel publiek op het terrein. Naarmate het droger werd en later het zonnetje doorkwam werd het steeds drukker in de kantine en op het terras met buitenbar van SV Laren’99. Broodjes om de inwendige mens te sterken en drankjes om het lijf en hoofd koel te houden werden in ruime mate genuttigd. 

De vrijwilligers achter de bar en in de keuken hadden er hun handen vol aan!

Voor de kinderen was de prachtige Smashers tijger te bewonderen op het veld en later verscheen een levensgrote beer van bijna 3 meter hoog op het terrein. Het animatieteam van FIX Entertainment verzorgde deze atracties. Ook het springkussen was weer een geweldig succes.

 

Op het terras buiten werd de gehele middag de gezellige muziek gedraaid door DiscoTheebe.

 

Dankzij de sponsors kon het toernooi voor een aantrekkelijke inschrijfgeld georganiseerd worden. Deze sponsors zijn:

Hefas bandbeveiliging,  FIX-Entertainment,

Eurodranken, Larense Steenhouwerij, Auto Centrum Eemnes, 

Schoenmakerij Leo Maas,Resing en Partners (Administratie en fiscale Diensten),

Restaurant Golden River, J. & A. van der Wardt Tuin- en Dierenbenodigheden,

Rietdekkersbedrijf Wed. G. de Boer & Zn. B.V., 

Spaans, Ligter & de Boer v.o.f. (administratie, belasting, managementondersteuning),

Makelaardij Westeneng Verbeek, Apotheek Zevenend en Fred van Sprang edelsmid 

 

Dit jaar was de loterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jeugd van de Smashers, wederom een fantastisch succes. Er waren weer prachtige prijzen te winnen! 

De winkeliers:

Expert De Boer (electronische apparatuur); van de Fa. Kerkhof (ijzerwaren), prachtige boeken (Uitg. Van Wijland, Joshua Telkamp en Larense Boekhandel); diverse wijnen (Eurodranken, Fa. Wesseling, Wijnhandel Petit Clos); waardebonnen (Poffertjeskraam De Haan,Café de Koerier, Bloemenhandel Bakker, Sportcentrum De Biezem, The Travel Club en Vincent Hilhorst), Boskoop Plantenmarkt (planten), fietsaccessoires ( Q Bike  LAREN ), lotions etc. (kapsalon Papillon); sportartikelen (Fa. Hofstee en Pro Sport); schoenartikelen (Leo Maas) en diner cheques (Restaurant Golden River) Paketten (JUMBO LAREN) en vele cadeaus van Nymade en haar vader Roelof Dijkman.

Al deze prijzen zijn belangeloos beschikbaar gesteld door voornoemde Larense ondernemers.

 

Om 17.15 uur reikte de voorzitter van V.V. The Smashers, de heer Jan Smit, de eerste prijzen uit aan de 12 poule winnaars, de 3 troostprijzen en een prijs voor het leukst aangeklede team.

 

 

Poule winnaars:

Poule 1: Op je Mickey; Poule 2 (jeugd): Bonita ‘s; Poule 3: Stappers

Poule 4: Tim’s Harem 1; Poule 5: Doelbewust 2; Poule 6: Arash; Poule 7: Wellus-Nietus; Poule 8: Geen Woorden Geen Daden!; Poule 9: Bolleyvallers; Poule 10: De Zuipschuiten; Poule 11: Maggy Lekeux 2; Poule 12: Raboes 3.

 

De poedelprijzen waren voor teams: “Grootjes For Ever”, “Koning en het Repie”en “de Aasgiertjes”

Ook werd een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele kleding: 

het jeugdteam“De BolleSnollekes”

 

Bijzondere dank gaat uit naar de vele vrijwilligers van SV Laren ’99, EHBO en V.V. The Smashers die zich weer optimaal ingezet hebben om er een zeer geslaagde en sportieve toernooidag van te maken. Want zonder deze vrijwilligers kan dit toernooi niet georganiseerd worden.

 

De organisatoren kunnen weer terug zien op een prachtige toernooidag en kijken uit naar het 39e Toernooi op Hemelvaartsdag, 21 mei 2020.

Met dank aan Jan en Lidy Smit 
Ga terug

Publicatie datum: 1-6-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Een lange, hete zomer

13 juli.- Elsevier heeft Laren op de tweede plaats gezet als fijnste plaats van Nederland om in te wonen.Het gemeentebestuur is daar met recht trots op, in het volle besef dat we dat allemaal s  Lees verder

[Kijk op Laren]

Hoe zou Annie Schrijer-Pierik dat nou opgelost hebben?

13 aug.- Dat vroeg ik mij afgelopen weekeinde af, toen ik een gesprek aan het uitwerken was, dat ik kort geleden had met  Dirk Jan Hildebrand.Inzet was het op voorhand al té leuke Foodtruck Festival van Le Bocque. Maar zeker ook over  Lees verder

[Het weer in Laren]

18°Czo
22,5°Cma
26°Cdi
27°Cwo

[Opinie]

Narcostaat

19 aug.- Nederlandse jongeren nemen grote risico’s door op festivals in het buitenland drugs te gebruiken of te verkopen, meldt de Telegraaf.  In tegenstelling tot het lankmoedige Nederland, wordt in andere landen namelijk wel streng  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 81

21 aug.-  De afgelopen week trok ik weer eens mijn wandelschoenen aan voor een ‘retourtje’ Lage Vuursche. Ik was vooral benieuwd naar de bloeiende heide en of er al iets te plukken viel van de bramenstru  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]