Erfpachtovereenkomst verlengd met 25 jaar

23 dec.- Met heel veel trots en blijdschap kunnen we melden dat we afgelopen woensdag, 18 december om 15:00 uur, de erfpachtovereenkomst van ons prachtige tennispark met de gemeente Laren hebben getekend en bekrachtigd bij de notaris. Hiermee is de verlenging officieel een feit.

De afgelopen jaren zijn we achter de schermen druk bezig geweest om de erfpacht te verlengen en met succes. De oude overeenkomst loopt af per 31 dec 2022 en wordt daarna met 25 extra jaren verlengd. Deze overeenkomst is natuurlijk een zeer grote stap voor de toekomst, omdat we nu kunnen gaan investeren. 
En op dit vlak hebben we nog meer goed nieuws. We hebben subsidie ontvangen van zowel de Gemeente als het Rijk voor LED-verlichting op de banen, wat ons park ook nog eens duurzamer maakt. De planning is nu dat de nieuwe LED lampen voor de start van het nieuwe tennisseizoen klaar zijn voor gebruik.
Verder kunnen we laten weten dat ons ledenaantal op een mooi en gezond niveau is van 467 leden, ongeveer 25% meer dan 2 jaar geleden. Dus iets waar we ook heel erg trots op mogen zijn. Kijkend naar de toekomst hebben we ook een belangrijke stap genomen door te veranderen van tennisschool. We zijn een samenwerking aangegaan met Tennis Academy Kockx.
Met zoveel positieve veranderingen kan het jaar 2020 nu al niet meer stuk. Zo mooi dat dit samenvalt met ons 70 jarig jubileum!!! We willen daarom ook iedereen enorm bedanken die een steentje heeft bijgedragen bij het behalen van al deze successen.
Het zijn heel veel mensen geweest die belangeloos uren, dagen en maanden energie gestoken hebben in de tennisclub. Zonder vrijwilligers geen ‘t Laer. 
Kom dit samen met ons vieren tijdens de nieuwjaarsborrel op zaterdag 4 januari 2020 om 16.00 uur. En zet ook nogmaals de ALV van zaterdag 18 januari 2020 om 16.00 uur in de agenda. Die middag lichten we toe hoe al deze veranderingen samenkomen in het nieuwe jaar. 
Namens het bestuur, 
Iedereen nogmaals hartelijk dank voor alle inzet.  Bron: Tennisclub 't Laer

Op de foto: voorzitter Ward van Kampen en penningmeester Rogier Homburg.



Ga terug

Publicatie datum: 23-12-2019

[Laren in beeld]

[Column]

Fractievoorzitter Karel Loeff: Dromen over het Hart van Laren

27 mei.- Het Brinkhuis was dicht. We missen de ontmoeting. Het kopje koffie in het café, het gesprek met de vrijwilligers, de gastheren- en vrouwen van het Hart van Laren. We missen de films en de presentaties, de lezingen en de cursussen. Persoonlijk mis ik de blokken  Lees verder

[Activiteiten agenda Laren]

September

[19]

[Kijk op Laren]

Geen windturbines op de Gooise hei

20 mei. Wat moeten we toch aan met die provincie van ons? Enkele jaren geleden wilde de provincie ons Goois Natuur Reservaat (GNR) via de PWN inlijven wat vooral door Goois burgerverzet is voorkomen. Larens Behoud speelde daarin  daar een belangrijke rol. Het GNR bleef tenslotte zelfsta  Lees verder

[Het weer in Laren]

16,5°Cdo
11°Cvr
7,5°Cza
5°Czo

[Opinie]

Opinie Het Parool: De wereld zou China moeten aanklagen wegens laakbaar gedrag

21 mei.- China beloofde beterschap na het Sars-virus, maar daar is weinig van terechtgekomen, schrijft Simone Eckhardt. In 2004 ontstond op een wildlife-markt in China het Sars-virus. De Chinese regering beloofde  Lees verder

[Nieuws uitzendingen]

  • Bekijk video beelden van de NOS op nos.nl
  • Bekijk video beelden op RTV NH
  • Bekijk video beelden op de website van Radio 6 FM TV

[Schetsen van Laren]

Bol an 121

28 mei.-  Mijn verjaardag moesten we dit keer vieren binnen de regels van ‘het nieuwe normaal’. Hetgeen uiteindelijk resulteerde in een Hemelvaartsdag - op de luid zingende merel na – &ls  Lees verder

[Volg Larens Behoud op]